Съветите на мачмейкърите за сайтовете за запознанства

Може да си мислите, че най-добрата ви приятелка, която е експерт по сайтовете за запознанства или приятеля ви, който денонощно виси в тях, без дори да излиза за бира и чипс, са перфектните съветници за това как точно и вие да действате с дигиталната любов, но има едни хора, които ще ви помогнат доста повече. Става въпрос за така наречените мачмейкъри. Да, изобщо не се учудвайте, че има и такава професия. Тя отдавна стана популярна, а в САЩ дори си имат и цял свой институт с обучения, катедри и дори професори. Мачмейкърите, както сигурно се досещате, произлизат от глагола на английски език match, т.е. свързвам, съвпадам и така нататък. Аналогията му с първия и досега най-успешният сайт за запознанства – match.com – също не е случайна. Именно тези мачмейкъри имат специални заръки за всички вас и за вашите невероятни преживявания из сайтовете за запознанства. Нека ги чуем заедно...

1. Първата среща идва едва след минимум 1 месец комуникация. В противен случай вие се хвърляте или в рисково събитие, или в нищото, което най-често води и до неуспех, разочарования и даже безсмислено отказване от сайтовете за запознанства.

2. Историите, които разказвате, не трябва да са свързани само с вас самите. Това ви прави да изглеждате егоисти и обсебени от себе си. Най-добрият начин за завързване на разговор е да търсите общи допирни точки с евентуалния ви бъдещ партньор и така да повдигате общи за вас теми, т.е. в последствие да се получи диалог, а не досаден монолог!

3. Въпросът за любов е важен, но не и основен. Понякога, хората се боят от прекалено директни въпроси, свързани с брака, децата и дори секса. Понякога един такъв повдигнат въпрос може да развали всичко между вас, затова се опитайте по някакъв начин да си набележите неща, за които можете да говорите, без да засягате тези теми. Те не са табу, но събуждат определено притеснение в по-срамежливите и потайни хора.

4. Профилната ви снимка е повече, отколкото си мислите. Да, така е, вие имате и вътрешна красота, но ако не привлечете внимание именно с профилната си снимка – т.е. с част от външната си красота – никой няма и да пожелае да разбере какво носите вътре в себе си. Изборът на снимка за сайта за запознанства е първото нещо, с което трябва да започнете, т.е. веднага, след като набележите съответните страници, където да се регистрирате, за да търсите любовта. Без голотии, с широка усмивка, с хубав фон и без хора около вас – това е идеалната профилна снимка за сайт за запознанства!

5. Ако един човек ви допада като характер, но не ви привлича, дайте му шанс. Даже не става въпрос да му дадете шанс, като се накарате да се влюбите в него, а просто да го имате до себе си. Защо докато търсите любовта, не намерите и приятелство?

Е, следвайте съветите на експертите и ще станете и вие експерти относно сайтовете за запознанства!

Сайт за запознанства